STUDIO HOUSE // Refurbishment Project

Share

Buttons

Before
Before
press to zoom
Before
Before
press to zoom
Before
Before
press to zoom
Before
Before
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom
Built
Built
press to zoom

 

 

PROJECT NAME

Studio House

LOCATION

Lisbon, Portugal

TYPE

Refurbishment

 

 

AREA

70m²

STATUS

Built

YEAR

2015 - 2016

 

 

PRIZES

ArchDaily - Nominated for Prémio Obra do Ano 2018

All Projects  |  Selected Projects